Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: istoricul Victor Stepaniuc, generalul Victor Gaiciuc, pictorița Galina Vieru și rectorul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, profesorul Emil Ceban, doctor habilitat în științe medicale.
În fiecare an, în data de 22 iunie, în Rusia se comemorează Ziua Memoriei și a Durerii, marcând momentul din 1941 când Germania hitleristă a invadat URSS și a început un război care a dus la moartea a 27 de milioane de cetățeni ai URSS. De ce se încearcă în ultimii 10- 15 ani să se uite anumite date din istorie discutăm cu istoricul Victor Stepaniuc și cu generalul Victor Gaiciuc. Albastrul meu etern- o expoziție marca Galina Vieru se va deschide astăzi la ora 15.00. Detalii ne oferă autoarea, pictorița Galina Vieru.   ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la USMF Nicolae Testemițanu ne spune rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, profesorul Emil Ceban, doctor habilitat în științe medicale.
Fluxul de știri
0