Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Calea cea mai bună”: nemții au rămas fascinați de articolul lui Putin pentru Die Zeit

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина
Ежегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cititorii ziarului german Die Zeit au rămas fascinați de articolul lui Vladimir Putin despre începutul celui de-Al Doilea Război Mondial.
BUCUREȘTI, 22 iun - Sputnik. Cititorii ziarului german Die Zeit au comentat articolul lui Vladimir Putin, dedicat tristei aniversări de 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.
Встреча президентов России и США В. Путина и Дж. Байдена в Женеве - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Rusia
Putin: Rusia simte o legătură culturală și istorică cu Europa
"Un articol foarte interesant, din păcate pentru mine, prea scurt. Este minunat să citești aici un astfel de autor" - a scris Joaber.
„Cred că este corect ca Vladimir Putin să scrie aici și să-și exprime punctul de vedere. <...>. În memoria istoriei noastre sângeroase, trebuie să lucrăm împreună cu Rusia pentru a ne dezvolta solidaritatea unii cu alții, precum și pentru a ne îngriji natura împreună. Să renunțăm la resentimente și ură și să le îmbibăm cu spiritul de pacificare, aceasta este calea corectă!" - a comentat „Alternativa la alternativă”.
„Occidentul trebuie să-l creadă pe Putin, pe cuvant! Greșelile făcute de ambele părți pot fi corectate și nu vom începe o nouă cursă a înarmărilor, ci o competiție onestă în spirit de parteneriat ", este convins Matthias Wilke.
"Mulțumesc, domnule Putin, pentru acest articol. Bunicii mei au supraviețuit acelui război și de mult am vrut ca Europa și Rusia să se apropie una de cealaltă. Când vă citesc rândurile, chiar reușesc să-mi imaginez că va funcționa", a menționat Herr Nadel.
"Un impuls foarte important de la Zeit! Vladimir Putin și-a exprimat, cred, gândurile minunate cu privire la modul de stabilire a cooperării politice în viitor. Aș fi fericit dacă acum printre politicienii germani ar exista cei care ar îndrăzni să profite de acest impuls și să-l dezvolte activ pentru coexistență pașnică în condiții egale. Pentru respect. Pentru mai multă comunicare și mai puține jocuri de putere și confruntări ", au rezumat cititorii.
Articolul lui Vladimir Putin „Să fim deschiși în ciuda trecutului” a fost publicat astăzi, în Ziua Amintirii și Durerii, în ediția germană a Die Zeit. În acesta, președintele a vorbit despre relațiile dintre URSS și Europa în trecut și a menționat că Moscova a încercat să le dezvolte, dar o abordare diferită a predominat în Occident. El a subliniat, de asemenea, că Rusia este deschisă interacțiunilor oneste și constructive și acest lucru este confirmat de ideea de a crea un spațiu comun de cooperare și securitate de la Atlantic la Oceanul Pacific.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0