Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teribil! Doi copii pe biciclete, loviți de o mașină la Ialoveni: Unul a murit pe loc

© Pixabay / Free-PhotosВелосипедная цепь
Велосипедная цепь - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Abonare
Un biciclist de 15 ani a decedat, iar altul a ajuns la spital după ce au fost loviți de o mașină. Accidentul a avut loc luni seara, în raionul Ialoveni. 
CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Poliția din Ialoveni a fost alertată în seara de luni, în jurul orei 21:50, de către un bărbat care a anunțat că la intrarea în satul Bălțați, raionul Ialoveni, doi bicicliști au fost loviți de către un automobil.
Accident matinal în raionul Sângerei - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2021
Societate
Grav accident rutier în Sângerei: Sunt victime - Video
Oamenii legii au mers la fața locului, unde s-a stabilit că șoferul vehiculului, un bărbat de 65 de ani, se deplasa din direcția satului Bălțați spre localitatea Țîpala, raionul Ialoveni, iar în curbă, aflându-se în pantă, a lovit doi bicicliști care se deplasau din direcția opusă.
În urma impactului, un adolescent de 15 ani a decedat pe loc, până la sosirea ambulanței, iar cel de-al doilea biciclist, la fel de 15 ani, a fost transportat de urgență la spital. Cu traumatisme s-a ales și pasagerul automobilului, un bărbat de 44 de ani, care tot a fost dus la spital. 
Potrivit oamenilor legii, testul la alcoolemie a arătat că șoferul vehiculului nu se afla în stare de ebrietate. 
În context, polițiștii au venit cu niște recomandări pentru bicicliști ca aceștia să poarte vestă reflectorizantă și să nu traverseze carosabilul pe bicicletă, nici atunci când sunt pe trecerile de pietoni.
Totodată, bicicliștii sunt îndemnați să se asigure atunci când schimbă direcția de mers și să poarte echipamente de protecție cu elemente reflectorizante. Șoferii automobilelor sunt rugați să manifeste prudență maximă atunci când vizibilitatea este redusă și să dea dovadă de respect față de bicicliști. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0