Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un scuar din Chișinău va fi renovat: Cum va arăta

© Sputnik / Anatolii KiriakКишинев соблюдает меры безопасности из-за коронавируса
Кишинев соблюдает меры безопасности из-за коронавируса - Sputnik Moldova, 1920, 21.06.2021
Abonare
Autoritățile municipale promit renovarea a încă unui scuar din orașul Chișinău. Lucrările de reabilitare vor fi inițiate în scurt timp.
CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Scuarul „Consiliul Europei” din Capitală va fi renovat. Anunțul a fost făcut de primarul Chișinăului, Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. Scuarul este amplasat între străzile Alexei Mateevici și Mihai Kogălniceanu. Potrivit primarului, lucrările de reabilitare vor începe peste două săptămâni. 
„În urma inspectării zonei, am decis că lucrările de renovare vor include amenajarea aleilor pietonale, instalarea sistemului de irigare, iluminării publice, mobilierului urban, amenajarea spațiilor verzi. Totodată, terenul de joacă pentru copii, instalat cu sprijinul Ambasadei SUA în Republica Moldova își va păstra conceptul”, scrie Ceban pe pagina sa de Facebook.
El a mai precizat că lucrările de renovare ar putea dura două luni. Scuarul se află în stare deplorabilă. A fost lăsat în paragină, iar acum se dorește transformarea acestuia într-un loc util și plăcut pentru chișinăuieni.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0