Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde se vor afla astăzi punctele mobile de vaccinare din Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 21.06.2021
Abonare
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă traseul și astăzi. Iată unde vor staționa.
CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Chișinăuienii care vor să se vaccineze împotriva coronavirusului vor putea să-și administreze serul în continuare la cele două puncte mobile de vaccinare din Chișinău. Troleibuzul și autobuzul âși continuă itinerarul pe străzile Chișinăului și a suburbiilor. Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi, 21 iunie, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locuri.
Certificat de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 08.06.2021
Societate
Ministerul Sănătății: Când vor primi moldovenii certificatul european de vaccinare
Troleibuzul va staționa în sectorul Buiucani, pe strada Calea Ieșilor, în preajma Parcului „Alunelul”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Codru, unde va staționa pe strada Costiujeni 1G, la centrul de sănătate publică „SinBioDan”. Potrivit programului stabilit de Primărie, cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii iunie. 
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate. Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare. După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0