Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Egumena Daniela, stareța Mănăstirii Învierea Domnului de la Briceni, astrologul și jurnalistul Sergiu Sumcă, Stela Argatu, interpretă stabilită în Rusia și actrița Teatrului Național Satiricus Ludmila Gheorghiță.
Astăzi este Ziua Mondială a Soarelui și tot astăzi se va produce și o eclipsă de Soare, faza parțială a căreia va fi văzută și din Republica Moldova. Despre influiența eclipselor asupra oamenilor ne spune astrologul și jurnalistul Sergiu Sumcă. În ziua de 21 iunie este Ziua Sfântului Duh, una dintre cele mai importante sărbători religioase din calendarul creștin. Discutăm cu Egumena Daniela, stareța Mănăstirii Învierea Domnului de la Briceni. Cum trăiesc moldovenii în Rusia. Discutăm cu fosta noastră conațională, Stela Argatu care este stabilită în Rusia de peste 20 de ani, cea care a interpretat  muzica în mai multe seriale rusești, inclusiv serialul Kamenskaia, a scris muzică pentru mai mulți interpreți cunoscuți din Rusia, printre care Leonid Serebrennicov, Xenia Gheorghiade, Serghei Zaharov, Nicolae Bascov, Zaur Tutov și alții. Astăzi este Ziua Internațională Yoga. Despre beneficiile Ioga vorbim cu actrița Teatrului Național Satiricus I.L.Caragiale, Ludmila Gheorghiță, cea care practică Ioga mai bine de 15 ani.
Fluxul de știri
0