Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O adolescentă, lovită pe o trecere de pietoni - tânăra este la terapie intensivă - Foto

© Sputnik / Mihai CarausДорожный знак
Дорожный знак - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2021
Abonare
Potrivit poliției, fiecare al treilea accident rutier pe drumurile din țară se produce pe trecerile de pietoni.
CHIȘINĂU, 20 iunie - Sputnik. O fetiță de 15 ani care traversa strada la trecerea de pietoni a fost lovită de un automobil chiar la o trecere de pietoni de pe strada Hristo Botev din Capitală.
Ciocnirea a avut loc în seara trecută în jurul orei 21:30, anunță Poliția. La fața locului, oamenii legii au aflat că mașina Dacia era condusă de un șofer de 25 de ani.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Victima a fost transportată la spital și se află în secția de terapie intensivă. A fost inițiat un dosar penal, circumstanțele incidentului sunt cercetate.
Potrivit Inspectoratului General de Poliție, 354 de accidente rutiere s-au produs în Moldova în cele cinci luni ale acestui an, 123 dintre acestea la treceri de pietoni.
122 de persoane au fost rănite în accidentul rutier, patru au fost uciși. La traversarea străzii într-un loc greșit, 37 de pietoni au fost răniți, dintre care trei au murit.
Fluxul de știri
0