Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde se află astăzi troleibuzul și autobuzul în care te poți vaccina

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2021
Abonare
Campania de vaccinare mobilă continuă în Chișinău. Află unde vor staționa astăzi autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare.
CHIȘINĂI, 18 iun – Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii.
Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Ciocana, la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Petru Zadnipru.
Autobuzul amenajat în centru mobil de vaccinare se află în orașul Cricova, pe strada Chişinăului 90, lângă Primărie.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate. 
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent în Republica Moldova s-au vaccinat împotriva coronavirusului peste 597 de mii de oameni.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0