Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Președintele Elveției a vorbit despre o calitate apreciabilă la Putin

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ В. Путина с президентом Швейцарии Ги Пармеленом в Женеве
Встреча президента РФ В. Путина с президентом Швейцарии Ги Пармеленом в Женеве - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2021
Abonare
Președintele elvețian a numit cel mai contrastant moment al summitului Putin-Biden și o calitate a lui Putin pe care o apreciază.
Președintele elvețian Guy Parmelin, a cărui țară a găzduit summitul ruso-american, a vorbit despre impresiile sale personale despre întâlnirea dintre Vladimir Putin și Joe Biden.
Президент США Джо Байден - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Politică
Biden, făcut praf de americani după întâlnirea cu Putin: SUA este în criză prezidențială
"Joe Biden și Vladimir Putin au vorbit timp de cinci minute și am simțit imediat că totul merge bine între ei, între ei ca oameni", a spus Parmelen, întrebat despre cel mai memorabil moment al summitului, într-un interviu acordat canalului TV elvețian RTS.
De asemenea, liderul elvețian a remarcat cu simpatie calitatea de a fi direct a omologului său rus.
"Vladimir Putin este unul dintre cei care nu ocolește subiectul. Cuvintele sale sunt îndreptate direct către țintă. Apreciez această calitate", a spus politicianul.
Cu o zi înainte, la Geneva a avut loc primul summit la scară largă al lui Putin și Biden. Președinții au discutat timp de 4,5 ore și au ajuns la câteva acorduri. În special, liderul rus a declarat că s-a decis începerea consultărilor privind stabilitatea strategică la nivel interdepartamental. În plus, părțile au adoptat un angajament comun de a respecta principiul conform căruia nu pot exista câștigători într-un război nuclear.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0