Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Gabriel Mărgineanu, președintele Societății Ecologice „BIOTICA”, prorectorul ULIM Alexandru Cauia, primarul comunei Budești Nina Costiuc și directorul executiv ANTRIM, Victoria Bucătaru.
Deși avem o zi internațională -17 Iunie -Ziua mondiala a Gunoierului, pe Mapamond continua sa se adune zilnic zeci de mii de tone de gunoaie.  De ce se întâmpla așa discutam cu Gabriel Mărgineanu, președintele Societății Ecologice „BIOTICA” . ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la ULIM ne spune prorectorul pentru Strategia Academică și Programe de Studii, doctorul în drept și conferențiarul universitar Alexandru Cauia. Recent, a fost semnat Memorandumul de colaborare între Primăria Budești din municipiul Chișinău și Asociația Obștească pentru Turism Receptor din Moldova, având obiectivul: "Transformarea satului Budești într-o destinație agro-turistică prin dezvoltarea unei noi destinații turistice, îmbunătățirea infrastructurii și promovarea imaginii localității. Detalii aflăm de la primarul comunei Budești Nina Costiuc și directorul executiv ANTRIM, Victoria Bucătaru.
Fluxul de știri
0