Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce cadou i-a oferit Putin lui Biden

© Sputnik / Mikhail Metzel / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин и президент США Джо Байден во время встречи в Женеве на вилле Ла Гранж
Президент РФ Владимир Путин и президент США Джо Байден во время встречи в Женеве на вилле Ла Гранж - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Abonare
Presa rusă a anunțat ce cadou i-a făcut Vladimir Putin președintelui american Joe Biden. Iată despre ce este vorba.
CHIȘINĂI, 17 iun – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a dăruit omologului său american Joe Biden un set de produse din lemn pictate în stil tradițional rusesc. Anunțul a fost făcut de către reprezentantul oficial al Kremlinului Dmitri Peskov, relatează RIA Novosti
Президент России Владимир Путин и президент США Джо Байден на саммите в Женеве - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2021
Politică
Declarație comună a președinților Putin și Biden după summitul de la Geneva
De asemenea, a devenit cunoscut faptul că Biden i-a dăruit lui Putin o pereche de ochelari de aviator și o sculptură din cristal.
În 2018, în timpul unui summit de la Helsinki, Putin i-a înmânat președintelui american de atunci, Donald Trump, o minge de fotbal. Ulterior s-a anunțat că serviciul secret responsabil cu securitatea președintelui american a confiscat cadoul pentru un control de securitate.
În 2019, Putin a mers în Arabia Saudită, iar o zi mai târziu în Abu Dhabi. Președintele rus le-a oferit liderilor ambelor țări câte un Gyrfalcons alb. Pasărea, donată regelui saudit, de la emoții a făcut diaree chiar în palat.
Amintim că Vladimir Putin și Joe Biden s-au întâlnit miercuri, 16 iunie, la Vila La Grange din Geneva. Discuția liderilor celor două state a durat trei ore. Mai târziu, președinții au ținut conferințe de presă, iar Biden a ignorat întrebarea jurnalistului despre încrederea în Rusia.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0