Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Petru Grecu, director al Centrului Municipal de Tineret Chișinău, Victoria Melnic, rectorul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, psihologul și numerologul Ala Andon.
Centrului Municipal de Tineret Chișinău a lansat mai multe proiecte în acaestă perioadă. Despre ele discutăm cu Petru Grecu, director al Centrului Municipal de Tineret Chișinău. ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice ne spune rectorul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Victoria Melnic. Veste bună pentru moldovenii, care muncesc ilegal în Federația Rusă. A fost prelungită perioada de ședere, până pe 30 septembrie 2021. Astfel, străinii care se află pe teritoriul Rusiei și nu au actele necesare, nu vor fi amendați sau deportați. Totodată, în termen de 90 de zile, aceștia pot să se adreseze la Ministerul de Interne rus pentru a-și perfecta actele. E în toi perioada examenilor. Cum este primul examen din viața aflăm de la psihologul și numerologul Ala Andon.
Fluxul de știri
0