Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident cu implicarea unei ambulanțe pe o stradă din Chișinău: Imagini de la fața locului

© Sputnik / Anatolii KiriakAmbulanță
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2021
Abonare
O ambulanță care transporta un pacient în stare gravă la spital a fost implicată într-un accident rutier. S-a întâmplat în această după-amiază pe strada Nicolae Dimo din Capitală.
CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Vladislava Ceban a precizat pentru Sputnik Moldova că ambulanța transporta un pacient cu urgență chirurgicală majoră. Șoferul a fost nevoit să circule pe contrasens, însă ar fi asigurat toate măsurile de semnalizare conform regulamentelor în vigoare.  
"Pentru a evita impactul cu un automobil BMW, șoferul ambulanței a virat brusc și a ajuns într-un obstacol de beton. În urma impactului, au avut de suferit atât membrii echipei medicale cât și pacientul de 56 de ani", a precizat Vladislava Ceban. 
TELEGRAMMMM "{$url}"
Cazul este investigat de inspectoratul de poliție. Purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a reiterat faptul că angajații instituției își exercită activitatea cu respectarea tuturor cerințelor și orice presupunere de activitate neregulamentară este nefondată. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0