Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O minoră de 13 ani a fost găsită zăcând într-un parc din Capitală

© Sputnik / Варвара Гертье / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2021
Abonare
O minoră de 13 ani a fost găsită inconștientă luni, 14 iunie, în parcul Valea Trandafirilor. În prezent, adolescenta se află în comă, iar medicii sunt foarte rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. 
CHIȘINĂU, 15 iun - Sputnik. Luni, în jurul orei 12:30, oamenii legii au fost alertați despre faptul că în parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsită o minoră inconștientă.
Vin - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Societate
Incredibil: O minoră de 13 ani a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu alcool
La fața locului au intervenit oamenii legii și o ambulanță. Potrivit informațiilor preliminare, minora avea pe corp mai multe răni specifice căderii de la înălțime. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei Svetlana Scripnic a declarat pentru Sputnik Moldova că deocamdată nu sunt clare circumstanțele în care a ajuns minora inconștientă și rănită în parc, dar oamenii legii urmează să investigheze cazul. 
În prezent, minora se află internată la Institutul Mamei și Copilului. Purtătorul de cuvânt al instituției Maxim Cazacu a declarat pentru Sputnik Moldova că adolescenta a ajuns la spital într-o stare extrem de gravă, cu multiple răni la coloana vertebrală și acum se află în comă.
Totodată, purtătorul de cuvânt a mai adăugat că medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire a minorei. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0