Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un Citroen s-a izbit de un Kamaz: Ce a rămas din mașina avariată - Foto

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIUn șofer a fost descarcerat de salvatori în urma unui accident rutier
Un șofer a fost descarcerat de salvatori în urma unui accident rutier - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Abonare
Un bărbat de 51 de ani a rămas blocat în mașină și a fost necesară intervenția salvatorilor după ce automobilul condus de el s-a lovit de un camion. 
CHIȘINĂU, 14 iun - Spuntik. O mașină de model Citroen s-a izbit violent de un autocamion de model Kamaz. Accidentul a avut loc luni, 14 iunie, în jurul orei 11:40, în apropiere de satul Suruceni, raionul Ialoveni.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, șoferul autoturismul, un bărbat de 51 de ani, a rămas blocat în mașină și s-a ales cu numeroase traumatisme. Astfel, salvatorii au intervenit pentru a descarcera bărbatul din mașina avariată.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Șoferul a fost evacuat și a fost preluat de medicii de pe ambulanță, iar apoi a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit IGSU, ulterior, salvatorii au spălat asfaltul de combustibilul revărsat. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de oamenii legii. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0