Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu într-un sector de vile: O casă, un garaj și o mașină au ars

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIIncendiu la un depozit de motorină
Incendiu la un depozit de motorină - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Abonare
Patru echipe de pompieri ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au luptat cu flăcările izbucnite într-un sector de vile din raionul Râșcani.
CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Mai multe echipaje de pompieri au fost alertați pe strada Aerodromului din apropierea orașului Râșcani, unde o casă cu două niveluri și garajul din apropiere au fost cuprinse de flăcări. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul s-a produs ieri seară.
Patru echipaje de pompieri au fost îndreptate la fața locului. Salvatorii au stabilit că arderea a afectat circa 80% din acoperișul locuinței, bunurile materiale din interiorul casei, construcția garajului, dar și un autovehicul de model „Ford Escort” aflat în interior.
„Datorită intervenției operative, pompierii au reușit să evacueze 5 butelii de gaz de tip propan butan, care riscau să producă o explozie. În urma arderii nu au fost raportate victime, însă proprietara casei a primit îngrijiri medicale acordate de echipa de medici, fiind în stare de șoc”, precizează serviciul de presă al IGSU.
Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 30 situații de risc.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0