Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

INSP, la discuții cu bikerii din Moldova: Ce motiv au avut

© Sputnik / Rodion PROCAПробег байкеров по Кишиневу
Пробег байкеров по Кишиневу - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2021
Abonare
Siguranța în trafic a motocicliștilor, regulile de deplasare în moto-coloană, dar și alte subiecte ce țin de regulile de circulație a acestui tip de transport au fost revizuite în cadrul unei reuniuni.
CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. O întâlnire a motocicliștilor cu reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică a avut loc sâmbătă Este vorba de reuniunea anuală „Moto Siguranță”, organizată de Asociaţia Bikerilor din Moldova. Potrivit INSP, în cadrul acestei reuniuni se face o trecere în revistă regulile de circulație în timpul conducerii unei motociclete.
Totodată, au fost propuse noi activități preventive și anume în rândul tinerei generații, astfel încât să aceștia să nu ajungă victime ale unor accidente rutiere. În cadrul reuniunii, la care au participat motocicliști din întreaga țară au fost discutate și subiecte precum siguranța lor în oraș, deplasarea în moto-coloană, transportarea pasagerilor, acordarea primului ajutor etc. Motocicliștii au primit pliante informaționale cu recomandări. Inspectoratul Național de Securitate Publică precizează că acțiunile de informarea și reamintire a regulilor în trafic vor contribui la scăderea numărului de accidente rutiere care au loc pe traseele naționale cu implicarea motocicliștilor.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0