Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tot mai puține decese cauzate de COVID-19: Câte cazuri noi sunt

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2021
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă date actualizate privind situația epidemiologică în contextul COVID-19.
CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Două persoane au decedat din cauza complicațiilor generate de COVID-19, iar alte 60 au fost confirmate pozitiv în utlimele 24 de ore.
Numărul cazurilor noi de infectare sunt rezuktatul efectuării a 4 946 de teste, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 
Parlamentul European - Sputnik Moldova, 1920, 09.06.2021
Societate
Parlamentul European a aprobat introducerea ”pașaportului Covid” - ce prevede
Din numărul total de cazuri, două sunt de import, din Italia și din Rusia. Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 255 661 de persoane infectate.
După mai multe zile în care nu au fost înregistrate îmbolnăviri în rândul angajaților din sistemul medical, astăzi un medic a fost confirmat pozitiv.
În spitalele din țară rămân în continuare internate 201 persoane. Dintre acestea, starea de sănătate a 52 de pacienți este extrem de gravă, iar 14 sunt conectați la aparate de respirație asistată.
O femeie de 67 de ani și un bărbat de 81 de ani au murit din cauza complicațiilor generate de coronavirus. ambii aveau și alte comorbidități. Ministerul anunță că numărul persoanelor vindecate a ajuns la 248 384, după ce astăzi alte 124 persoane au fost vindecate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0