Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - Păzea! Iată cu ce au fost echipați polițiștii de investigații

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaAutomobile noi pentru poliție
Automobile noi pentru poliție - Sputnik Moldova, 1920, 09.06.2021
Abonare
Polițiștii de investigații au primit 30 de automobile noi „Dacia Duster” și alte bunuri necesare pentru gestionarea mai eficientă a situației pandemice.
CHIȘINĂU, 9 iun – Sputnik. Automobilele au fost achiziționate în contextul implementării Planului de acțiuni al MAI, privind lupta împotriva infracțiunilor, dar și gestionarea situației pandemice de COVID-19.
"Noile achiziții vin să fortifice una dintre componentele de bază ale activității polițienești, cea de investigare a infracțiunilor, contribuind astfel la sporirea calității serviciilor prestate pentru cetățeni și creșterea încrederii societății față de Poliție", a menționat Sergiu Paiu, șeful IGP.
Valoarea totală a bunurilor achiziționate constituie 11,6 milioane de lei, dintre care 10,95 milioane de lei au fost destinate pentru procurarea automobilelor.
În cadrul Programului de suport bugetar pentru reforma Poliției, de la începutul anului 2020, subdiviziunile IGP au fost dotate cu 122 de unități de transport cu echipamente de comunicare, dispozitive GPS și Drager, precum și alte echipamente moderne.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0