Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Senator rus: NATO este în moarte cerebrală

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaАлексей Пушков
Алексей Пушков - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2021
Abonare
Senatorul rus Aleksei Pușkov a declarat că NATO suferă de o moarte cerebrală, comentând ultimele declarații ale lui Stoltenberg.
BUCUREȘTI, 7 iun – Sputnik. Senatorul Aleksei Pușkov, a comentat declarația secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg despre “descurajare și dialog” în raport cu Moscova.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Politică
Sandu, despre declarația lui Putin privind statutul Transnistriei
“E o formulă virtuală. În realitate NATO nu are o politică clară în raport cu Rusia, în afară de o politică a ostilității. Pentru asta nu e nevoie de prea multă minte. Așa se întâmplă de mai mulți ani. Suntem nevoiți, urmând președintele Macron, să constatăm moartea cereblară a NATO”, a scris Pușkov în canalul său telegram.
Anterior, Stoltenberg a declarat într-un interviu publicației Welt am Sonntag, că cooperarea dintre Moscova și Minsk îngrijorează membrii alianței. De asemenea, el a subliniat că NATO “menține o dublă abordare față de Rusia: descurajare și dialog”.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0