Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Maratonul vaccinării de la casă la casă - Medicii, prezenți în toată țara

© Sputnik / Mihai CarausVaccinare
Vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2021
Abonare
15 echipe mobile, formate din 35 de voluntari ai Asociației studenților și rezidenților de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, au mers din casă în casă, în comuna Gura Galbenei, raionul Cimișlia.
CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik. Voluntarii au informat locuitorii satului Gura Galbenei despre beneficiile vaccinării împotriva COVID-19, iar doritorii de a-și proteja sănătatea s-au imunizat. 
Vaccinare anti-COVID - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Societate
Un nou lot de vaccin anti COVID-19, ajuns în țară: Ce tip și unde va fi repartizat
"Mulțumim UNICEF si OMS Moldova pentru suportul acordat, atât tehnic și logistic, precum și tuturor celor implicați în acest exercițiu. Prin astfel de acțiuni ne propunem să creștem acceptabilitatea vaccinării în rândul populației. Oamenii care nu au posibilitate să meargă la medicul de familie pentru vaccinare, s-au bucurat că au această posibilitate de a se vaccina împotriva COVID-19 la domiciliu", a spus secretarul de stat al MSMPS, Denis Cernelea.
Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început în data de 2 martie, în Republica Moldova. Până în prezent, 469 665 de doze de vaccin au fost administrate cetățenilor țării.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0