Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a vorbit despre redresarea neuniformă a economiei globale

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин принял участие в мероприятиях Петербургского международного экономического форума
Президент РФ В. Путин принял участие в мероприятиях Петербургского международного экономического форума - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Redresarea economică neuniformă în lume generează riscuri politice serioase privind dezvoltarea țărilor și a securității, a declarat Vladimir Putin.
CHIȘINĂU, 4 iun – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat că economia globală se recuperează neuniform, ceea ce ar putea duce la o creștere a decalajului privind nivelul de trai atât în ​​interiorul țărilor, cât și între ele.
Margarita Simonian la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2021
Rusia
Video: Margarita Simonian, despre importanța asigurării securității informaționale
În opinia lui, în pofida profunzimii recesiunii de anul trecut cauzată de pandemia de coronavirus, putem spune deja cu siguranță că economia globală revine la normal. Este așteptată o creștere maximă a PIB-ului de la începutul anilor 70 ai secolului trecut.
Redresarea economică neuniformă în lume generează riscuri politice serioase în ceea ce privește dezvoltarea țărilor și a securității, a declarat președintele Federației Ruse Vladimir Putin.
"Acest lucru generează riscuri politice, economice și sociale serioase pentru dezvoltarea lumii contemporane interconectate, pentru securitatea comună", a spus Putin la sesiunea plenară a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg, vorbind despre redresarea economică neuniformă din lume.
Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, în 2021, se desfășoară în perioada 2-5 iunie, cu prezența fizică. Agenția Internațională de Presă "Rossiya Segodnya" este partenerul media al Forumului.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0