Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin a dezvăluit ce subiecte vor fi discutate în timpul întâlnirii cu Biden

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в пленарном заседании ПЭМФ-2021
Президент РФ В. Путин принял участие в пленарном заседании ПЭМФ-2021 - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2021
Abonare
Liderul rus a subliniat că în cadrul negocierilor părțile vor trebui să încerce să găsească modalități de reglementare a relațiilor bilaterale.
CHIȘINĂU, 4 iunie - Sputnik. La sesiunea plenară a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF), președintele rus Vladimir Putin a declarat că, la întâlnire cu președintele SUA, Joe Biden, ar trebui să se încerce aflarea unor modalități de normalizare a relațiilor.
"Vom discuta aspecte ale relațiilor bilaterale, pornesc de la faptul că trebuie să încercăm să găsim modalități de reglementare a acestor relații. Astăzi ele se află la un nivel extrem de redus. Știm cu toții foarte bine acest lucru", citează RIA Novosti cuvintele lider rus.
Флаги России и США - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Rusia
Ce se întâmplă în hotelul în care se crede că se vor întâlni Putin și Biden
”Vom vorbi despre stabilitatea strategică, despre soluționarea conflictelor internaționale în cele mai fierbinți puncte, vom vorbi despre procesele de dezarmare, despre lupta împotriva terorismului, sper. Despre pandemie, combaterea pandemiei, probleme cu caracter ecologic. Aceasta este agenda aproximativă", a declarat Putin.
Negocierile dintre Vladimir Putin și Joe Biden sunt programate pentru 16 iunie, la Geneva.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0