Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Margarita Simonian, despre activitatea mediilor de informare rusești peste hotare

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaПМЭФ-2021. Сессии. День второй
ПМЭФ-2021. Сессии. День второй - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2021
Abonare
Redactorul șef al grupului media ”Rossiya Segodnya”, Agenției Internaționale de Presă Sputnik, Margarita Simonian, a răspuns la o întrebare a reporterului Sputnik Moldova, în marja Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg.
CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Dialogul a avut loc în cadrul sesiunii ”Lupta pentru suveranitatea digitală. Cum să păstrăm spațiul informațional unic”, care s-a desfășurat joi în cadrul Forumul Economic Internațional de la Petersburg (FEIP).
La etapa discuțiilor cu presa, reporterul Sputnik Moldova a întrebat-o pe Margarita Simonian ce pârghii de influență are Rusia pentru a-și apăra instituțiile media din alte țări, în contextul în care acestea sunt deseori ținta unor atacuri nefondate.
”Să-și pună pofta-n cui! Mă întrebați, ce pârghii avem? Iată voi, Sputnik Moldova, și alții la fel ca voi, de care avem multe zeci”, a spus Margarita Simonian.
TELEGRAMMMM "{$url}"
"Vă mulțumim pentru tot ceea ce faci. Țineți-vă. Bineînțeles, nu vom lăsa pe nimeni să vă închidă. Dar dacă e greu, ei bine, nimeni nu a promis că va fi ușor. Cu cât este mai greu, cu atât este mai vesel pe de altă parte. Munciți, frați și surori ", a adăugat Simonian.
Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg în 2021 se desfășoară în perioada 2-5 iunie, în format cu prezență directă. AIP Rossiya Segodnya este partenerul informațional al SPIEF.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0