Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Cornelia Bodorin, psiholog, pictorul și fotograful Iurie Răileanu, rectorul USM, Igor Șarov și psihologul-numerolog Ala Andon.
Un îndemn social spre omenie și empatie. Un nou  manual -  Psihopedagogia persoanelor cu dizabilități  auditivese. Un produs stiintifico-metodic, orientat spre facilizarea incluziunii persoanelor neauzitoare.  Discutăm cu unul dintre autorii lui, psihologul Cornelia Bodorin. Pictorul și fotograful Iurie Răileanu a creat un muzeu inedit în Republica Moldova,- Muzeul Casa Florilor. Despre această idee pe care a purtat-o în gând mai mulți ani ne vorbește chiar autorul și realizatorul acestui proiect.  ADMITEREA 2021. Cum va fi în acest an admiterea la Universitatea de Stat, care sunt oportunitățile studenților care studiază aici aflăm de la rectorul USM, Igor Șarov. Despre potențialul financiar al persoanelor în concordanță cu ziua, luna și anul când se nasc, care sunt oportunitățile și care sunt riscurile discutăm cu psihologul și numerologul Ala Andon.
Fluxul de știri
0