Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cei doi ofițeri ai INI, reținuți de CNA pentru corupție, în fața instanței

Молоток судьи - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2021
Abonare
Dosarul celor doi ofițeri ai INI, reținuți marți de CNA, a fost trimis în judecată. Prima ședință va începe astăzi la ora 11:00.
CHIȘINĂU, 3 iunie - Sputnik. Cei doi ofițeri ai Inspectoratului Național de Investigații, reținuți de CNA pentru fapte de corupție, urmează să se prezinte, astăzi, în fața instanței, unde se va decide dacă vor fi plasați în arest preventiv.
Antrenamente in forța BDS “SCORPION” - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Societate
Ultimă oră: Doi ofițeri ai Inspectoratului Național de Investigații, reținuți
Procurorii anticorupție au depus deja demersuri, în acest sens, iar ședințele de examinare a solicitărilor procurorilor sunt planificate pentru ora 11.00 și 12.30.
Amintim că, acum trei zile, doi ofițerii ai INI au fost reținuți de procurori și CNA, în urma unui denunț. Oamenii legii sunt suspectaţi că ar fi cerut bani de la un bărbat pentru a-l scăpa de un dosar penal.
Ofițerii ar fi insistat, în repetate rânduri, ca bărbatul să le transmită 500 de euro, sunându-l și fixându-i întrevederi. El a mai spus că ofițerii INI l-ar fi amenințat că în cazul în care nu le dă banii, îl vor reține.
Dacă le va fi demonstrată vinovăția, ei riscă închisoare, pedeapsă penală și privarea de dreptul de a ocupa funcții pentru o perioadă determinată de timp.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0