Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ghinion pentru un moldovean care s-a pornit la muncă în Cehia. De ce a fost oprit în vamă

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Abonare
Polițiștii de frontieră au zădărnicit planurile unui moldovean care avea intenția să ajungă în Cehia cu acte românești false.
CHIȘINĂU, 2 iunie - Sputnik. Un moldovean care intenționa să ajungă la muncă în Cehia în calitate de cetățean al României a fost oprit la frontieră. Asta după ce s-a constatat că avea asupra sa acte de identitate false. Incidentul a avut loc miercuri în punctul de trecere Sculeni pe sensul de ieșire din țară.
Intervenţia transfrontalieră SMURD - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Societate
O moldoveancă a fost adusă de urgență la Chișinău dintr-un spital din Moscova - VIDEO
Bărbatul de 39 de ani este originar din raionul Călărași și se afla ca pasager într-un microbuz care efectua cursa Moldova-Cehia. În urma controlului suplimentar, polițiștii de frontieră au depistat printre lucrurile personale ale bărbatului o carte de identitate emisă acum doi ani de către autoritățile competente din România. Documentul avea semne vizibile de falsificare. Fapt confirmat la examinare cu ajutorul tehnicii.
Călătorul a recunoscut posibilitatea că actul ar putea să fie neveridic întrucât și la perfectat prin intermediul unei persoane necunoscute. Bărbatul și-a continuat călătoria doar după ce polițiștii de frontieră au înregistrat cazul. El va fi vizat într-un dosar penal pentru deținerea actelor false.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0