Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost extrădați în țară

© Sputnik / Mihai CarausЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Abonare
Trei moldoveni au fost extrădați în Republica Moldova după mai mulți ani de căutare internațională. Unde se ascundeau.
CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Un moldovean, dat în căutare internațională încă din 2016 a fost extrădat în Republica Moldova din Azerbaidjan. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea furturilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul raionului Soroca. Acesta ar fi furat din mai multe case obiecte din aur în sumă de peste 200 de mii de lei.
Făptașul a fost condamnat la opt ani de închisoare. Reținerea condamnatului a fost posibilă ca urmare a acțiunile întreprinse de ofițerii de investigații ai INI împreună cu organele de drept din Azerbaidjan.
Задержание - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2021
Societate
Doi moldoveni, aflați în vizorul Interpol, luați pe sus în Italia
Un alt moldovean, de 37 de ani, a fost extrădat din Ungaria. Acesta a fost anunțat în căutare în anul 2018 de Inspectoratul de poliție Râșcani, pentru comiterea infracțiunilor de furt și jaf.
Cel de-al treilea, în vârstă de 25 de ani, originar din raionul Criuleni, anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol în anul 2019, a fost extrădat din Polonia.
Acesta era anunțat în căutare în baza unei cauze penale pentru „Răpirea unei persoane, săvârșite de două persoane cu aplicarea armei”. Bărbatul a fost adus în țară cu un avion și plasat în Penitenciarul nr.13 pentru punerea în executare a sentinței de judecată.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0