Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Valentina Volontir, șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău, medicul generalist, Iurie Cușnir și jurnalistul Octavian Racu.

A fost lansat Proiectul TU EȘTI SUPER! care se desfășoară anual în Rusia, în care pot participa și copii din Moldova. Îi îndemnăm să participe pe cei mai talentați copii, care au o situație materială precară. Este o oportunitate care merită folosită.  Moscova ocupă locul doi, după Singapore, în baza datelor cu privire la starea sistemelor de sănătate publică, stabilitatea economică și sfera socială în perioada pandemiei și reziliență bugetară. Discutăm subiectul cu jurnalistul Sputnik Moldova, Octavian Racu.În ajun de Ziua Internațională a copiilor discutăm cu Valentina Volontir, șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău despre evenimentele preconizate în această zi. În Ziua Mondială fără tutun, marcată anual la 31 mai, discutăm despre dauna fumatului cu medicul generalist, Iurie Cușnir.

 

Fluxul de știri
0