Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident în Chișinău cu implicarea a patru mașini: Poliția a oferit detalii

© Sputnik / Mihai CarausMașină de poliție
Mașină de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Abonare
Poliția Capitală a furnizat detalii despre un accident de mașină care a avut loc astăzi în sectorul Botanica.

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Accident de circulație în Chișinău: patru mașini au intrat în coliziune la intersecția bulevardul Dacia cu strada Cuza Vodă.

Natalia Stati, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat pentru Sputnik Moldova că accidentul a fost înregistrat la ora 16:18.

"Pe bulevardul Dacia, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate patru mașini - Volkswagen, Hyundai, Volkswagen și Mercedes. Nimeni nu a fost rănit în urma coliziunii", a spus Stati.

Potrivit Nataliei Stati, a fost pornită o anchetă în cazul acestui accident pentru a fi stabilite toate circumstanțele producerii lui și a afla care dintre șoferi se face vinovat.

Potrivit informațiilor serviciului InfoTrafic, pe Bulevardul Dacia în direcția spre Bulevardului Decebal s-a circulat cu dificultate.

InfoTrafic recomandă șoferilor să urmeze cu strictețe indicatoarele și instrucțiunile inspectorilor de poliție rutieră: să nu intre în intersecție dacă traficul este dificil sau blocat și să se informeze din timp înainte de apleca la drum.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0