Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde staționează astăzi troleibuzul și autobuzul în care te poți vaccina

© Photo : Facebook / Iv CebanPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Campania de vaccinare mobilă continuă și astăzi în Capitală. Iată unde staționează duminică autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare.

CHIȘINĂU, 30 mai Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii. Astfel, astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscovei, în apropiere de intersecția cu strada Bogdan Voievod.

Autobuzul amenajat în centru mobil de vaccinare se află în comuna Stăuceni, pe strada Trandafirilor 2A, lângă Școala Primară.

La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.

După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.

Salon pentru copii - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2021
Societate
Scăpăm de COVID-19? A fost externat ultimul pacient din spitalul raional Orhei

Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.

Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.

Până în prezent în Republica Moldova s-au vaccinat împotriva coronavirusului peste 406 mii de oameni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0