Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni la Bălți! Poliția a tras cu arma

© Sputnik / Mihai CarausНож
Нож - Sputnik Moldova, 1920, 29.05.2021
Abonare
Scene terifiante la Bălți. Un bărbat a încercat să se sinucidă și să înjunghieze câțiva oameni. Poliția a prezentat și imagini, dar vă avertizăm că acestea vă pot afecta emoțional

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Poliția informează că sâmbătă după prânz un bărbat a sărit în fața unei mașini pe o stradă din Bălți. Acesta s-a aruncat intenționat în fața unui camion. Din fericire, șoferul TIR-ului a reușit să frâneze la timp și astfel a fost evitată producerea tragediei. 

Între timp, un alt șofer a oprit în trafic ca să vadă ce se întâmplă și să ofere ajutor, însă pietonul care a sărit sub mașină a scos un cuțit și a amenințat ambii șoferi.

Unul dintre conducătorii auto a reușit să-i ia obiectul ascuțit, însă acesta a mai scos din buzunarul hainei al doilea cuțit și a continuat să amenințe.


Între timp, la fața locului au ajuns inspectorii de patrulare care au încercat să-l calmeze pe bărbatul agresiv. 

Cu toate acestea, individul a sărit la alți doi bărbați, care treceau pe alături.

„Polițiștii l-au înconjurat și au întreprins toate măsurile pentru a-l dezarma, timp în care unul dintre polițiști a fost atacat cu cuțitul, viața și sănătatea sa fiind în pericol iminent. Colegul său a fost nevoit să aplice arma din dotare, efectuând o împușcătură de avertizare în plan vertical. Agresorul continua să fie extrem de violent cu toți din jur, oamenii legii fiind nevoiți să efectueze focuri în membrele inferioare ale acestuia, imobilizându-l”, precizează poliția.

După ce a fost imobilizat și a căzut la pământ, acesta a încercat să-și aplice o tăietură în regiunea gâtului, pentru a se sinucide. El a fost însă împiedicat de oamenii legii, care au solicitat intervenția medicilor. Bărbatul se află acum în afara oricărui pericol.

În acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii urmează să stabilească ce l-a determinat pe individ să recurgă la acest comportament agresiv. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0