Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Percheziții la un service auto din Soroca: Ce au descoperit oamenii legii

© Sputnik / OsmatescoВъезд в город Сорока
Въезд в город Сорока - Sputnik Moldova, 1920, 29.05.2021
Abonare
12 mii de țigarete, peste 1 700 de litri de alcool, dar și mai multe cartele telefonice au fost descoperite într-un service auto din nordul țării.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Un service auto din raionul Soroca a fost transformat într-un magazin improvizat. Acolo se vindea ilegal țigări autohtone de diverse mărci, dar și alcool. Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Nord au efectuat percheziții unde au găsit aproape 12 mii de țigarete, echivalentul la aproximativ 600 de pachete. 

Pistol - Sputnik Moldova, 1920, 29.05.2021
Societate
Împușcături pe o stradă din Capitală: Trei bărbați, reținuți

Mai mult, într-o încăpere alăturată au fost identificate 29 de recipiente din masă plastică cu volumul de 25 litri fiecare și un alt vas de o tonă. Acestea erau pline cu lichid incolor și cu miros specific de alcool. Câteva cartele telefonice, un caiet cu însemnări și alte obiecte care fac parte a procesului verbal, de asemenea au fost ridicate pentru a fi examinate. În urma percheziției, toate bunurile au fost confiscate.

Potrivit poliție, toată afacerea ilegală aparținea unui bărbat de 52 de ani. Întrebat de oamenii legii despre cele depistate, el a spus că nu cunoaște nimic, iar careva acte de proveniență nu deține.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și alți oameni care sunt implicați în schemă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0