Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

VIDEO: Sărbătorirea victoriei lui Bashar al-Assad la alegerile prezidențiale din Siria

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Manifestațiile desfășurate în legătură cu victoria lui Bashar al-Assad la alegerile prezidențiale din Siria au continuat până noaptea târziu în aproape toate marile orașe ale țării.

Potrivit corespondentului RIA Novosti la Damasc, mii de oameni au paralizat mișcarea în piața centrală Umayyad până la ora 03:00 (și ora noastră). Oamenii au lansat focuri de artificii, au dansat, au cântat și s-au felicitat reciproc cu această victorie.

La periferia pieței s-au format coloane de mașini și motociclete, care, cu muzică, au mers în centrul capitalei în aplauzele oamenilor adunați în mai multe piețe, parcuri și cafenele de vară.

"Avem încredere în președintele nostru și, dacă nu ar fi fost credința și unitatea noastră, nu am fi ajuns la această victorie", a declarat pentru RIA Novosti unul dintre participanții la serbările în masă.

Bashar al-Assad a câștigat alegerile prezidențiale din 26 mai cu 95,1% din voturi. În total, conform declarației președintelui Consiliului Popular, Hammuda Sabbag, peste 14 milioane de alegători au votat în Siria și nu numai. Aceasta este a patra victorie a lui Assad din 2000.

Fluxul de știri
0