Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu convoacă ședința Consiliului Suprem de Securitate: Ce subiecte sunt pe agendă

© Photo : Facebook / Președinția Republicii MoldovaПрезидент Майя Санду созвала на заседание Высший совет безопасности
Президент Майя Санду созвала на заседание Высший совет безопасности - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2021
Abonare
Șeful statului convoacă astăzi, 28 mai, ședința Consiliului Suprem de Securitate. Pe ordinea de zi figurează doar un subiect legat de finanțarea partidelor și campaniilor electorale. 

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Responsabilii din cadrul Președenției au anunțat că vineri va avea loc ședința CSS. Aceasta va începe la ora 09:00, la sediul Președenției.

Alegeri - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
ALEGERI PARLAMENTARE 2021
Cum vor putea vota elevii și studenții la alegerile anticipate: Precizările CEC

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, șeful statului ar urma să discute cu membrii CSS despre riscurile de corupție în procesul finanțării partidelor politice și а campaniilor electorale desfășurate de acestea. Astfel, în cadrul ședinței ar urma să fie audiați reprezentanții instituțiilor de resort. 

Precizăm că ultima ședință a Consiliului Suprem de Securitate a avut loc în data de 27 aprilie. Atunci, pe agendă a figurat un singur subiect și anume situația la Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova”.

Astfel, în urma ședinței, președintele Maia Sadu a dat indicații Guvernului să suspendeze contractele de muncă cu administrația CFM, în special cu directorul interimar Adrian Onceanu. La fel, șeful statului a precizat că Guvernul trebuie să identifice în regim de urgență surse pentru plata salariilor angajaților.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0