Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Sergiu Harea, Alina Deliss, reprezentanta diasporei din Rusia, Robert Rudenco, tânăr muzician.

În ultima zi de miercuri a lunii mai este  marcată Ziua Provocării, dedicată  manifestărilor sportive și culturale. Moscova întotdeauna a fost un centru de știință și cultură mondial. Cât de plină este viața artistică din Moscova în această perioadă aflăm de la concetățeana noastră stabilită cu traiul acolo, Alina Deliss.  Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Universitatea de Stat din Moldova și-au unit eforturile pentru susținerea studenților și tinerilor specialiști, printr-un Acord de Cooperare semnat recent. De-a lungul anilor, Camera de Comerț și Industrie a acumulat o experiență frumoasă de colaborare cu mediul academic al Republicii Moldova, cel care asigură elementul de bază al economiei naționale, și anume- forța de muncă înalt calificată. Detalii ne oferă președintele Camerei ce Comerț, Sergiu Harea. Moldovenii fac artă și fiind stabiliți peste hotare. E și cazul tânărului muzician Robert Rudenco, cel care acum câțiva ani a plecat cu părinții în Elveția. Acolo și-a format o trupă muzicală cu care a scos un album de muzică psihodelică, despre care dorește să se cunoască și la baștină. Despre acest proiect discutăm cu Robert Rudenco.

Fluxul de știri
0