Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin va desfășura de marți reuniuni militare la Soci

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел совещание о российской миротворческой миссии в Нагорном Карабахе
Президент РФ В. Путин провел совещание о российской миротворческой миссии в Нагорном Карабахе - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Abonare
Președintele rus Putin va începe de astăzi o serie de conferințe militare la Soci. Astfel de consultări cu conducerea Ministerului Apărării și întreprinderile de conducere ale complexului militar-industrial sunt o practică obișnuită, de regulă, de două ori pe an.

BUCUREȘTI, 25 mai Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, va începe de marți o serie de conferințe militare la Soci, a declarat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov.

Президенты Молдовы и Германии Майя Санду и Франк-Вальтер Штайнмайер - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Ce s-ar întâmpla dacă Putin ar spune despre Moldova ceea ce a zis Steinmeier
"Toată săptămâna o va petrece în sud, la Soci. Marți va începe o altă serie de întâlniri cu conducerea Ministerului Apărării și a complexului militar-industrial cu privire la problemele construcției militare și dezvoltarea forțelor armate și a armamentului”, le-a spus el reporterilor.

Astfel de consultări cu conducerea Ministerului Apărării și întreprinderile de conducere ale complexului militar-industrial sunt o practică obișnuită, de regulă, de două ori pe an, în primăvară și toamnă. Anul trecut au avut loc doar în toamnă - în noiembrie, la Soci.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0