Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un partid a fost înregistrat în cursa pentru alegeri parlamentare

© Photo : Miroslav RotariPrezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale
Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2021
Abonare
Comisia Electorală Centrală a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда” în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда” a depus actele la Comisia Electorală Centrală în data de 18 mai. Astăzi, CEC a înregistrat simbolul electoral pentru imprimare în buletinul de vot, a confirmat reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanțe.

Andrei Năstase - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Politică
PPDA a depus actele la CEC pentru a participa la alegeri: Cine este în listă
Până acum, CEC a înregistrat șapte concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

În data de 14 mai a început perioada în care pot fi prezentate documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit regulamentului, CEC are la dispoziție șapte zile pentru a oferi un răspuns solicitanţilor. Candidații la alegeri pot depune actele la sediul CEC până în data de 11 iunie 2021. Perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate a început pe data de 5 mai. Comisia Electorală Centrală a aprobat lista partidelor politice, formată din 53 de formațiuni, care pot participa la scrutinul electoral.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0