Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr a ajuns cu mașina într-o cisternă: Detalii de la fața locului - Foto

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuAccident grav în Capitală
Accident grav în Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Abonare
Un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul unui Volkswagen, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-o cisternă.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, accidentul s-a produs în această dimineață, la intersecția șoselei Balcani cu drumul de acces în orășelul Durlești. Un șofer în vârstă de 19 de ani a pierdut controlul automobilului, a derapat de pe carosabil și a ajuns pe teritoriul unei benzinării unde s-a izbit într-o cisternă. 

"În urma impactului a avut de pătimit și a fost transportat la spital tânărul de 19 ani, căruia i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă se afla sau nu sub influența alcoolului ori a altor substanțe psihotrope. Alți participanți la trafic nu au fost implicați în accidentul rutier", precizează poliția. 

Oamenii legii au inițiat inițiată o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele și cauzele producerii accidentului rutier.

În acest context, poliția le recomandă șoferilor să țină cont de principalele reguli în trafic: să nu urce băuți la volan, să fie prudenți, în special dacă drumul este umed, să respecte distanța între vehicule, să conducă cu viteza indicată, să nu schimbe brusc banda de circulație și să se asigure atunci când intenționează să efectueze o manevră de depășire.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0