Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția oferă detalii despre alerta cu bombă la sediile Judecătoriei Chișinău

© SputnikAlertă cu bombă
Alertă cu bombă - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Abonare
Poliția vine cu precizări după ce a fost anunțată alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, în sediile Buiucani și Centru, în această dimineață.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Poliția precizează că nu a fost descoperit niciun obiect explozibil în urma verificărilor. 

Alertă cu bombă - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Societate
Alertă cu bombă în ambele sedii ale Judecătoriei Chișinău - Toate persoanele evacuate
"Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru "Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism". Ofițerii de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Buiucani întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanei care a făcut apelul cu ulterioara sancționare a acesteia conform legislației în vigoare", anunță poliția. 

Individul vinovat riscă amendă de până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Amintim că dimineață, în jurul orei 08:14, un bărbat a sunat la 112 și a informat că în Judecătoria Chișinău, sediile Buiucani și Centru, amplasate pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, se află un obiect explozibil. Forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat toți oamenii care se aflau în incinta ambelor clădirii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0