Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Silvia Goncear, Artistă a Poporului, directoarea Orchestrei Folclor, Ala Revenco, președinta Asociației Părinți Solidari și Aurelia Bondari, director executiv FARM.

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului-concurs televizat al tinerilor interpreți de muzică populară „Prezintă Orchestra ”Folclor” a avut loc recent la Palatul Republicii din Chișinău. Al doilea spectacol după Pandemie - “Prezintă Orchestra  Folclor”. Cum au rezistat în această perioadă și cine sunt artiștii care au evaluat în scena mare ne spune Silvia Goncear, Artistă a Poporului, directoarea Orchestrei Folclor. Grădinițele din orașul Chișinău vor avea un meniu unic pentru toate instituțiile preșcolare. Alimentația gratuită a copiilor și elevilor din instituțiile de învățământ preșcolar, primar și secundar din municipiul Chişinău este organizată în 167 de instituții de educație timpurie și 128 de instituții de învăţământ preșcolar. Anterior, grădinițele din fiecare sector al capitalei aveau meniuri diferite.Cât de binevenită este aceasta inițiativă ne spune Ala Revenco, președinta Asociației Părinți Solidari. Federația Agricultorilor din Moldova a avut cel mai mare eveniment al anului unde s-au discutat problemele agricultorilor din anul trecut și perspectivele anului agricol actual. Detalii ne oferă Aurelia Bondari, director executiv FARM.

Fluxul de știri
0