Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Gordienko: Au fost cele mai grele zile din viața mea

© PIROSCHKA VAN DE WOUWNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2021
Abonare
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021 revine în curând acasă. Aceasta a dezvăluit care va fi primul lucru pe care îl va face.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Natalia Gordienko, interpreta care a reprezentat Republica Moldova pe scena de la Rotterdam la concursul muzical Eurovision 2021, revine în curând acasă. Aceasta spune că primul lucru pe care îl va face își va cuprinde băiețelul rămas acasă. 

Итальянский Манескин празднует победу в финале 65-го конкурса Евровидение 2021 года. - Sputnik Moldova, 1920, 23.05.2021
Societate
Europa a ales: Italia a câștigat Eurovision 2021

„În curând voi fi acasă și îmi voi îmbrățișa fiul meu iubit. Suntem foarte obosiți dar nu voi uita niciodată aceste zile superbe”, a scris Gordienko pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mai spus că aceste zile au fost cele mai grele din viața sa, din cauza pandemiei de COVID-19 și a măsurilor impuse de când a ajuns în Olanda. GOrdienko susține că a făcut tot posibilul să reprezinte țara cu demnitate și crede că i-a reușit. Artista a mulțumit tuturor celor care au susținut-o. Este vorba de cei care au dat votul pentru prestația ei, dar și pentru echipa cu care a mers la acest concurs.

Eurovision 2021 a fost câștigat de reprezentantul Italiei. Pe locul doi s-a clasat Franța, iar pe trei Elveția. Reprezentanții Islandei au primit locul patru, iar Ucraina este pe cinci. Reprezentanta Rusiei, Manizha a primit voturi care au clasat-o pe locul nouă în concurs. Republica Moldova, reprezentată în acest an de Natalia Gordienko s-a clasat pe locul al 13-lea. Artista din Republica Moldova a primit 12 puncte din partea juriului Bulgariei și a Rusiei, iar 10 puncte din partea Greciei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0