Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cu ce te poți imuniza în Chișinău: Trei vaccinuri disponibile pentru studenți

© Inquam Photos / OCTAV GANEAVaccin AstraZeneca
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2021
Abonare
Maratonul de vaccinare împotriva coronavirusului continuă în Chișinău. Procesul de imunizare se desfășoară în regim non-stop.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Imunizarea cu vaccinul Pfizer se poate face în cadrul Maratonului de imunizare „De la student la student”, organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. Acesta a fost lansat în această dimineață.

Republica Moldova a recepționat 50.310 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Societate
Foto: Republica Moldova a recepționat un nou lot de vaccin Pfizer

Astfel, imunizarea cu Pfizer se va desfășura la Punctul de vaccinare anti-COVID-19 deschis în incinta Complexului Sociocultural Universitar. În cadrul Complexului sunt deschise șase fluxuri de vaccinare.

USMF anunță că vineri, în primele 4 ore de la lansarea Maratonului, au fost vaccinate 530 de persoane, dintre care 416 cu AstraZeneca și 116 cu Sinopharm. Primii care s-au imunizat au fost studenții USMF  „Nicolae Testemițanu”, ai Universității Tehnice a Moldovei și ai Universității de Stat din Moldova. Vaccinarea se realizează fără programare, în regim non-stop – 24/24, în baza buletinului de identitate. Maratonul se va încheia duminică, la ora 21:00.

USMF „Nicolae Testemițanu” anunță că va asigura și rapelul - a doua doză. Imunizarea cu cea de-a doua doză se va desfășura în perioada 11-13 iunie – cu vaccinurile Sinopharm și Pfizer, și în perioada 16-18 iulie – cu AstraZeneca.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0