Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PAS rămâne fără un candidat: Cine va veni în locul Natei Albot

© Sputnik / Mihai CarausPAS a prezentat lista candidaților la parlamentare
PAS a prezentat lista candidaților la parlamentare - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2021
Abonare
Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate va prezenta în scurt timp un nou candidat pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. După ce a rămas fără candidatul numărul 8 de pe lista pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Partidul Acțiune și Solidaritate va propune un nou nume. Deocamdată nu se cunoaște cine este, însă președintele PAS, Igor Grosu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că după ședința Consiliul Politic Național al PAS, care va lua act de decizia Natei Albot de a se retrage de pe lista partidului, ”va prezenta modificările corespunzătoare la Comisia Electorală Centrală”.

„Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica. Anume cu mâinile lor a fost construit sistemul corupt și mafiot din țara noastră. Ei vor răspunde foarte curând în fața legii - în vremurile bune”, scrie Grosu pe pagina sa de Facebook.

Майя Санду и Андрей Нэстасе - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2021
Politică
Politolog: De ce partidul lui Năstase a pierdut teren în fața formațiunii PAS
De precizat, Nata Albot, care figura cu numărul 8 pe lista PAS pentru alegerile parlamentare anticipate a anunțat aseară că se retrage. Asta după ce în spațiul public a apărut o informație precum că ar fi fost implicată într-un dosar privind deținerea de droguri.

Aceasta susține că nu e consumatoare de droguri, iar pachetul de țigări, unde era și marijuana, „l-a luat din greșeală dintr-un local din Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0