Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cozi de câțiva kilometri la ieșirea din Chișinău: Ce se întâmplă

© Sputnik / Cătălina CerneiAmbuteiaj kilometric la ieșirea din Capitală
Ambuteiaj kilometric la ieșirea din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2021
Abonare
Trafic intens la una din ieșirile din orașul Chișinău. Șoferii stau și câte 45 de minute în cozile kilometrice.

CHIȘINĂU, 22 mai - Sputnik. La ieșirea din Chișinău în direcția spre Orhei se circulă bară la bară. Cozile kilometrice se întind pe toate cele trei sensuri de mers pe ieșirea din oraș până la intrarea în Stăuceni. Șofrii parcurg această bucată de drum în aproximativ 35-45 de minute.

Contactată pentru a ne oferi detalii, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco ne-a spus că „astăzi în 27 de localități se sărbătorește hramul”, iar acest lucru ar fi motivul traficului intens. 

„Oamenii pleacă din Chișinău. Astăzi în 27 de localități este hram. Anume din acest motiv s-a format aglomerație la ieșirea din oraș. Nimic grav nu s-a întâmplat”, ne-a spus Diana Fetco. 

Deși ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție ne-a spus că „astăzi în 27 de localități se sărbătorește hramul”, iar acest lucru ar fi motivul traficului intens, pe aplicația Wase este indicat că ar fi fost un accident, produs cu mai mult de o ora în urmă.

De precizat, municipiul Bălţi, la fel ca şi multe alte localităţi din ţară, îşi sărbătoreşte astăzi Hramul, în ziua Sfântului Ierarh Nicolae. Astăzi se împlinesc 600 de ani de la atestarea documentară a Capitalei de Nord a Republicii Moldova. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0