Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mobilizare de urgență: 250 de pompieri și salvatori au fost alertați - Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Mihai CarausПожар в здании Филармонии
Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Abonare
Peste 250 de salvatori și pompieri au fost alertați în această dimineață. La ora 06:00, aceștia au fost mobilizați de urgență și au fost antrenate 70 de autospeciale.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că peste 250 de pompieri și salvatori au fost ridicați de urgență cu alarma în dimineața zilei de vineri.

Armata Națională  - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Societate
Trageri de luptă la Bulboaca: Ce s-a întâmplat - Video

Angajații IGSU din subdiviziunile din Chișinău și Bălți s-au prezentat la detașamente și s-au echipat pentru a fi gata de intervenții în situații excepționale.

Din fericire, nu a fost vorba de vreun incendiu sau altă situație excepțională. Potrivit IGSU, scopul mobilizării efectivului a fost de a verifica nivelul de pregătire a salvatorilor pentru lichidarea consecințelor situațiilor de urgență și excepționale pe teritoriul țării noastre.

După ce salvatorii s-au mobilizat în subdiviziuni, s-au deplasat în coloane spre comuna Zagarancea, raionul Ungheni. Acolo, angajații IGSU urmează să fie antrenați în mai multe aplicații de teren. Astfel, le vor fi testate capacitățile de intervenție în cele mai dificile situații de risc, inclusiv pe timp de noapte, se menționează în comunicatul IGSU. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0