Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Angela Cutasevici, vice-primar, mun. Chișinău, Ion Maxim, președintele Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova, Anatolie Gavrilțo, reprezentantul Centrului de Instruire în Domeniul Relațiilor de Muncă.

Cum vor activa taberele de vara din municipiul Chișinău aflăm de la vice-primarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici.  De Ziua Mondială a Albinei, apicultorii au venit cu un apel de protejare a albinelor și susținere a sectorului apicol. Republica Moldova trebuie să conștientizeze rolul apiculturii în economia țării, în asigurarea echilibrului în mediu ambiant, lansând campanii și acțiuni de protejare a albinelor. Detalii ne oferă Ion Maxim, președintele  Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova. Centrul de Instruire în Domeniul Relațiilor de Muncă organizează un curs de instruire și informare privind acordarea primului ajutor medical accidentatului în situațiile de accidentare la locul de muncă. Cât de mult contează să fii bine informat aflăm de la Anatolie Gavrilțo, reprezentantul Centrului de Instruire în Domeniul Relațiilor de Muncă.

Fluxul de știri
0