Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cazul tinerei din Comrat care și-ar fi ucis mama, transmis în judecată: Ce spun procurorii

Justiție - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Abonare
Dosarul tinerei de 21 din Comrat care la finele anului trecut și-ar fi omorât mama cu o deosebită cruzime a fost expediat în judecată.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Procuratura Generală anunță că procurorii din Găgăuzia au finalizat urmărirea penală în cazul tinerei de 21 de ani care și-ar fi înjunghiat propria mamă și au trimis dosarul în judecată. Astfel, tânăra va ajunge pe banca de acuzații la Judecătoria Comrat, sediul Central.

Кулак - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2021
Omor chiar în ziua de Paște! Un bărbat din Durlești și-a ucis în bătaie soția de 35 ani

„Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, tragedia a avut loc în dimineața zilei de 11 decembrie 2020, în apartamentul tinerei din Comrat. În rezultatul unui conflict iscat cu mama sa, inculpata i-a aplicat femeii multiple lovituri de cuțit, în urma cărora victima a decedat pe loc”, se menționează în comunicatul de presă al Procuraturii. 

În urma audierilor, tânăra a refuzat să facă declarații. Procurorii au dispus ca tânăra să fie supusă unei expertize psihiatrice, iar comisia a recunoscut-o iresponsabilă. 

„Procurorii au întocmit ordonanța privind trimiterea cauzei în judecată pentru aplicarea măsurilor de constrângere cu caracter medical, tânăra fiind internată în Spitalul Clinic de Psihiatrie din Capitală”, se menționează în comunicat. 

Astfel, instanța urmează să examineze toate probele și să ia o decizie în privința internării inculpatei într-o instituție psihiatrică cu supraveghere obișnuită sau, după caz, riguroasă.

Amintim că în data de 11 decembrie, în jurul orei 23:00, a fost descoperit corpul neînsuflețit al unei femei de 40 de ani. În urma investigațiilor s-a stabilit că fiica sa de 21 de ar fi înjunghiat-o. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0