Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un ”Mercedes” a fost făcut zob în această noapte: Șoferul a ajuns la spital

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuUn tânăr de 27 de ani s-a lovit cu mașina de un pilon și a ajuns la spital
Un tânăr de 27 de ani s-a lovit cu mașina de un pilon și a ajuns la spital - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2021
Abonare
Un tânăr a ajuns la spital după ce s-a lovit violent cu mașina de un pilon. Șoferului a fost transportat la spital cu multiple traumatisme.

CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. În noaptea de joi, 20 mai, în jurul orei 02:15, Poliția a fost informată că la intersecția străzilor Meșterul Manole cu Vadu lui Vodă din Capitală s-a produs un grav accident rutier.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Accidente
S-a izbit cu BMW-ul într-un pilon și l-a făcut zob: Ce s-a întâmplat cu șoferul - foto

În urma cercetărilor făcute la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul automobilului se afla un tânăr de 27 de ani. Acesta a pierdut controlul asupra vehiculului, a derapat de pe șosea și a lovit de un indicator rutier, iar apoi un pilon.

În urma impactului, conducătorul automobilului s-a ales cu numeroase traumatisme și a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe pentru a stabili dacă el era sau nu sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Potrivit Poliției, în accident nu au fost implicate și alte persoane, iar pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili toate circumstanțele celor întâmplate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0