Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident tragic la Orhei: Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viață

© Sputnik / Mihai CarausКомендантский час в Кишиневе
Комендантский час в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2021
Abonare
Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viață după ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un microbuz. Accidentul a avut loc în apropierea satului Puțintei, raionul Orhei.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Potrivit poliției, tragicul accident a avut loc luni seară în jurul orei 19:30, pe drumul R 21.

Un bărbat a murit, iar alți patru pasageri au ajuns la spital în urma unui accident rutier la Cahul  - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2021
Accidente
Accident groaznic: Mașină - morman de fiare, un bărbat mort și un copil la Reanimare

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei Elena Băetrău a declarat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii au stabilit la fața locului că tânărul de 23 de ani, în timpul deplasării, a ieșit de pe un drum secundar fără a se asigura și fără a ceda trecerea autovehiculelor ce se deplasau pe drumul cu prioritate. 

Astfel, mașina pe care o conducea tânărul a lovit un microbuz la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani. În urma impactului, șoferul autoturismului a murit pe loc, iar șoferul microbuzului a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Polițiștii au stabilit că șoferul microbuzului nu consumase băuturi alcoolice. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0